Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MODSAYFA 43 TE COS REALME (11) VE (7 )YENİ TEMALAR
selamlar öncelikle teşekkürler gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş. yaptım güzel de oldu merak ettıiğim ayarlardan temalara girdiğim de temalar cıkıyor ama hala dene yazıyor burdan da değiştirdiğim de seteditten 1 i 0 yapmam gerekiyor dimi? ios temalarında sadece simgeler mi değişiyor? bu widget kullanımızı anlatabilir misiniz?
Ayarlardan temaların cıkması normal,zaten tema magazasına giremedigimiz için ayarlarda bir nevi dosyalarımdaki coloros klasörü kurulan temayı yedekte yada hafızada tutuyor kolay kullanım için bildigim kadaıyla SEDEDİT TEN EVET (1 ) OLAN DEGER (0)
OLACAK KAYIT EDİP ÇIKINIZ.Tema tam uyumlu ise vidget ler ikonlar yani tüm arsyüz degişir galeri hariç ben tema editöemiyorum uzun ve zahmetli zaman olması lazım Sadece güzel stabil olanları burda herkesle paylaşmak istedim Özel Vidget istiyorsan KWGT kostum widget kurmalısın
peki sizin temalarda hareketli widgeti olan bir tema varmı eşime aldığım telefonun teması çok hoşuma gitti sırf tema için o markadan telefon alacaktım ama oppo daha cazip geldi özellikle arttırılablir hafıza olması ama yinede eski telefonumu özlüyorum splendid ayarını yapınca renklerin canlılığı muhteşemdi bu telefonda renkler soluk hala alışamadım
Yeni cos7 tema deneyin
Arkadaşlar resimdeki temayı tam olarak kullanmak için kilit ekranında sag üstte ayarlar ikonu var ona basıp walpaper saat şarj gibi kısımlarda degişiklik yababilşrsiniz