Çok teşekkür ederim emeğine sağlık reno 2z Samsung tema kurdum çok beğendim sıkılmıştım çok sağolNOT..TEMA MAGAZASINI UYGULAMALAR DAN BULUN GÜNCELLEMELERİ KALDIR DEYİN VE VERDİGİM 7.1.1 SÜRÜMÜ ÜZERİNE KURUN.TEKRAR DİYORUM TEMA MAGAZASI KURULUNCA AÇMAYIN .DİREK DOSYALARIM UYGULAMASINA GİDİN VE ÇIKARMIŞ OLDUGUNUZ THEME UZANTILI TEMALARI ÜZERİNE BASIP KURUN.TEMALARI HER ZAMAN KENDİ DOSYALARIM UYGULAMASINDAN KURACAGIZ UNUTMAYIN
Acaba nasıl yaptığnı video çekermisiniz Rica etsemÇok teşekkür ederim emeğine sağlık reno 2z Samsung tema kurdum çok beğendim sıkılmıştım çok sağol
Hocam öncelikle emeğine sağlık...Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet şuan bende kurdum yeni eklenen temaları da... Ayrıca sizde de aynı mı bilmiyorum ama ayarlar da tema nın içinde yüklediğim tüm temaları görebiliyor ve oradan değiştire biliyorum.oppo reno 4 pro and 10 cos 7.2 hepsi sorunsuz çalışıyo
Eyvallah bu tema da çok güzel ama yukarı ekranı aldıgımız da Reno2 Z de değişen bir şey olmuyor. Anladığım sanırım temanın telefon modeline bire bir uyması gerekiyor farklı bi modelin temassıysa duvar kağıdı ve simgeler değişiyoır sadecebir temada ben paylaşayım yüksek kalite wallpaper ve hareketli wallpaper var ama hareketi olanı çalıştıramadım Ekli dosyayı görüntüle 2175Ekli dosyayı görüntüle 2176Ekli dosyayı görüntüle 2177Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bildirim panelinden bahsediyorsan karanlık mod açık ise kapat öyle deneEyvallah bu tema da çok güzel ama yukarı ekranı aldıgımız da Reno2 Z de değişen bir şey olmuyor. Anladığım sanırım temanın telefon modeline bire bir uyması gerekiyor farklı bi modelin temassıysa duvar kağıdı ve simgeler değişiyoır sadece