ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

W

wittroc

Guest
Bilgim yok ama sitedeki ekran görüntüsünde Hindistan'a bağlandıklarını gördüm. Telefon bölgesini de Hindistan yaptım, VPN ile de bağlandım ama herhangi bir değişim olmadı.
Hindistan'a bağlanmamışlar. Kullandıkları VPN "VPN India" olarak geçtiğinden Hindistan bayrağı var. Başka bir ülke de olabilir yani.
Not: Uygulama farklı olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

qrace07

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Forum dışı link vermek yasaktır
Herkese merhaba;
*FORUM DIŞI LİNK YASAKTIR -Moderatör*

yukarıya bıraktığım linkte Reno2 Z için ColorOS 7 alındığı yazıyor, şahsen benim cihazımda hâla güncelleme ile ilgili bir gelişme yok :rolleyes: Güncelleme alan arkadaşlar var mı, yoksa bu haber de mi yalan :)

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Herkese merhaba;
*FORUM DIŞI LİNK YASAKTIR -Moderatör* yukarıya bıraktığım linkte Reno2 Z için ColorOS 7 alındığı yazıyor, şahsen benim cihazımda hâla güncelleme ile ilgili bir gelişme yok Güncelleme alan arkadaşlar var mı, yoksa bu haber de mi yalan
Haber yalan yazılara bakarsanız anlayacaksınız :)

W

wittroc

Guest
Herkese merhaba;
*FORUM DIŞI LİNK YASAKTIR -Moderatör*

yukarıya bıraktığım linkte Reno2 Z için ColorOS 7 alındığı yazıyor, şahsen benim cihazımda hâla güncelleme ile ilgili bir gelişme yok :rolleyes: Güncelleme alan arkadaşlar var mı, yoksa bu haber de mi yalan :)
Haber yalan değil. Sadece aldıkları güncelleme VPN ile alınmış. İçerikte Türkiye için geldiği de yazmıyor zaten.