- Cihaz
- Diğer
Coloros 6 güncellemesi 3 kere ertelendi 6 ay gecikmeyle geldi. O his farklı bir şeydir..Gün yakındır, hissediyorum geliyorr
Coloros 6 güncellemesi 3 kere ertelendi 6 ay gecikmeyle geldi. O his farklı bir şeydir..Gün yakındır, hissediyorum geliyorr
Sadece bilgilendirmek için paylaştım sıkıntı yok.@Captain ve @kaanguvenal lütfen forumumuzda başka sitelerin bağlantılarını paylaşmayınız, özellikle OPPO ile ilgili. Shiftdelete bu kapsamın dışındadır.
Hindistan'a bağlanmamışlar. Kullandıkları VPN "VPN India" olarak geçtiğinden Hindistan bayrağı var. Başka bir ülke de olabilir yani.Bilgim yok ama sitedeki ekran görüntüsünde Hindistan'a bağlandıklarını gördüm. Telefon bölgesini de Hindistan yaptım, VPN ile de bağlandım ama herhangi bir değişim olmadı.
Bendeki Reno2Z CPH1951, çok çok bilindik bir siteden sıfır aldım, bana 7 gelmedi ColorOS V6.1 hâlâ. CPH1951 Hindistan'ın mıymış?Acaba hangi ülkelerde CPH1951 sürümlü Reno 2Z modeli var bilginiz var mı?
Büyük ihtimalle Hindistan'ın değil. Bildiğim kadarıyla Avrupa ülkeleri CPH1951 sürümüne sahip.Bendeki Reno2Z CPH1951, çok çok bilindik bir siteden sıfır aldım, bana 7 gelmedi ColorOS V6.1 hâlâ. CPH1951 Hindistan'ın mıymış?
Haber yalan yazılara bakarsanız anlayacaksınızHerkese merhaba;
*FORUM DIŞI LİNK YASAKTIR -Moderatör* yukarıya bıraktığım linkte Reno2 Z için ColorOS 7 alındığı yazıyor, şahsen benim cihazımda hâla güncelleme ile ilgili bir gelişme yok Güncelleme alan arkadaşlar var mı, yoksa bu haber de mi yalan
Allah bunların o zamanHaber yalan yazılara bakarsanız anlayacaksınız
Haber yalan değil. Sadece aldıkları güncelleme VPN ile alınmış. İçerikte Türkiye için geldiği de yazmıyor zaten.Herkese merhaba;
*FORUM DIŞI LİNK YASAKTIR -Moderatör*
yukarıya bıraktığım linkte Reno2 Z için ColorOS 7 alındığı yazıyor, şahsen benim cihazımda hâla güncelleme ile ilgili bir gelişme yok Güncelleme alan arkadaşlar var mı, yoksa bu haber de mi yalan
Benim baktığım ülkeler arasında hepsini denedim. Sonuç yok. Vpn ise aynı.Haber yalan değil. Sadece aldıkları güncelleme VPN ile alınmış. İçerikte Türkiye için geldiği de yazmıyor zaten.