Abi bana da atarmisinYolla kardesim buyuk zevklen atarim hemde çünkü çok sıkıntıya girmistim bende oyun alani yüzünden
Abi bana da atarmisin
sehizade255@gmail.com
Selam aynı sorun bendede var yardımcı olurmusunuz reno 4lite modeli epostam. rcpzengin@gmail.comAtıyorum ama sayfaya yuklemiyor oppo forum
Mesajlar birleştirildi:
Saklamış tim inanki cok zor oldu bulmam
Bana da atarmisin bilader ahmetodabasi365@gmail.comAtıyorum ama sayfaya yuklemiyor oppo forum
Mesajlar birleştirildi:
Saklamış tim inanki cok zor oldu bulmam
Bana da gönderirmisinnnn nolur . Benim de silindi oyun alanıOppo değiliz biz bunu hatırlatayım, şuan yaptığınız gibi kullanıcıları bir araya getirip sorunlara çözüm arayan sizin gibi kullanıcılarız.
Dosya paylaşımına virüs,trojen,truva vb. Virüslerin özellikle telefonlar için son dönemde aşırı yoğunlaşmasından dolayı izin vermiyoruz, paylaştığımız dosyalarda kendimizin deneyip virüs taraması yaptırdığımız dosyalar oluyor.
Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum.
İyi forumlar
Gmailini bana ulaştır kardasim..Bana da gönderirmisinnnn nolur . Benim de silindi oyun alanı
Merhaba. Aynı şekilde oyun alanı kısmı silindi . Misafir kullanıcı kısmında görünüyor ama asıl kullandigim sayfada görünmüyor . Yardımcı olur musunuz ?Yolla kardesim buyuk zevklen atarim hemde çünkü çok sıkıntıya girmistim bende oyun alani yüzünden
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesajlar birleştirildi: