Oppo forum ile iletişime geçebilirsiniz şimdi bende sorun yaşıyorum uyeleri yanlış yönlendirme acisindan gerekli aciklamayi yaparlar diye umuyorum Gmail veren kardeslerim olmus hepsine yolladim su an tek tek kusuruma bakma hakkını helal et kardeşimBir yere yükleyiniz ,yüklediğiniz yerin linkini paylaşın isterseniz. Anlattınız maşaallah teşekkür ederim.
Ne gibi sorun yaşıyorsunuz ,kim gerekli açıklamayı yapacak .Oppo forum ile iletişime geçebilirsiniz şimdi bende sorun yaşıyorum uyeleri yanlış yönlendirme acisindan gerekli aciklamayi yaparlar diye umuyorum Gmail veren kardeslerim olmus hepsine yolladim su an tek tek kusuruma bakma hakkını helal et kardeşim
Beni yormayın lutfenNe gibi sorun yaşıyorsunuz ,kim gerekli açıklamayı yapacak .
Peki, siz bilirsiniz.Beni yormayın lutfen
Siteye atamıyorum malesef geçmiş yorumlarımda açıklamasını defalarca kez yaptığım doğrudur oyle olsa bende ugrasmak istemem atarım siteye herkes indiril kurarenedizci@gmail.com cidden çok teşekkürler ya
Mesajlar birleştirildi:
eyw cidden çok teşekkürler abim hallettim sayende oppo dosya gönderimine izin versen herkes burda daha rahat çözüm bulcak
Merhaba bende istiyorum yaenedizci@gmail.com cidden çok teşekkürler ya
Mesajlar birleştirildi:
eyw cidden çok teşekkürler abim hallettim sayende oppo dosya gönderimine izin versen herkes burda daha rahat çözüm bulcak
Bende istiyorum lütfenBulamayan Arkadaş lar olursa bana gmailini atsin lutfen herkese yardımcı olmaya cabalayacagim kardaslar..
Mesajlar birleştirildi:
Gmailini bana ulaştır kardasim..
songultoklu54@gmail.comYolla kardesim buyuk zevklen atarim hemde çünkü çok sıkıntıya girmistim bende oyun alani yüzünden
efendim buna basarak oyun alanini indirebilirsiniz