Arkadaşlar yönetim ilgileniyor bana neden yazıyorsunuzki ben uygulamayı yolladım sızlerle yönetimdeki arkadaslar ilgilenecek..Bu İsmet banada yollarmisin dosyayı gmail bu crazy95emre@gmail.com
Arkadaşlar yönetim ilgileniyor bana neden yazıyorsunuzki ben uygulamayı yolladım sızlerle yönetimdeki arkadaslar ilgilenecek..Bana da atabilirmisiniz APK dosyası sevgiveask_67@hotmail.com şimdiden teşekkürler
Evet Bundan Sonra Elif Hanıma Danışabilirsiniz Dostlar..Biz o sorunu çözmek üzereyiz şuan ismet bey biliyor konuyu.
Bana da atar mısın ?Yolla kardesim buyuk zevklen atarim hemde çünkü çok sıkıntıya girmistim bende oyun alani yüzünden
Guncel oyun alani var verebilirim özel oldugu icin herkese veremiyom bana ulasman yeterliBana da atar mısın ?
2022 deyim ve hala çözemedim bana da atarmısın şu dosyayıMesajlar birleştirildi:
Cok sevindim kardesim çünkü bende büyük sıkıntılar yasadim o oyun alani opponun herseyiymis o zaman anladim güle güle kullan guzel insan..
Mesajlar birleştirildi:
Cok sevindim kardesim çünkü bende büyük sıkıntılar yasadim o oyun alani opponun herseyiymis o zaman anladim güle güle kullan guzel insan..
ColorOS 12'de Oyun Alani kaldirilip yerine Oyunlar gelmistir. Bu yüzden de link olsa bile calismayacaktir. ColorOS 11 ve alt surumlerden birini kullaniyorsaniz APKMirror sitesinde bulabilirsiniz.Link kırık.