Olmadı ya yükleniyor diyo en son yüklenmedi dedi
Orada 3 secenek var hepsini denedinizmi?Olmadı ya yükleniyor diyo en son yüklenmedi dedi
Evet üçüncü oldu tam dedim ama en son yüklenmedi dediOrada 3 secenek var hepsini denedinizmi?
ben sabah denedim oldu.
Şimdi Ne Diyecegimi Bilemedim Ben Size Elif Hanım Bari Geçmiş Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Diyerek Artık Bu Konuda Susma Hakkımı Kullanacağım İnsanlara Yardımcı Olduğumu Sanıyordum Orjinal Oyun Alanı Apk atıyordum İsteyene Ama İşi Ticarete Dökenler Oldu Gelip Burada Bu Beni Çok Üzdü Bu Konu Hakkında Bu Ticarete Döken İnsanlara Yardımcı Oluyorum Diye Seninle Tartıştığım İçinde Cok Özür Dilerim Malasef Sen Haklıydın ..Boşuna zahmet ettin , yok @Byismet beyin oyun alanı olacak özellikle.
Estağfurullah sizinde mubarek olsun, iyi niyet kötü kullanabiliniyor, burada paylaşmnızı açık şekilde ondan dolayı istemiştim.Şimdi Ne Diyecegimi Bilemedim Ben Size Elif Hanım Bari Geçmiş Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Diyerek Artık Bu Konuda Susma Hakkımı Kullanacağım İnsanlara Yardımcı Olduğumu Sanıyordum Orjinal Oyun Alanı Apk atıyordum İsteyene Ama İşi Ticarete Dökenler Oldu Gelip Burada Bu Beni Çok Üzdü Bu Konu Hakkında Bu Ticarete Döken İnsanlara Yardımcı Oluyorum Diye Seninle Tartıştığım İçinde Cok Özür Dilerim Malasef Sen Haklıydın ..
Usta bize de atar mısın ramazan.5991@hotmail.comMesajlar birleştirildi:
Cok sevindim kardesim çünkü bende büyük sıkıntılar yasadim o oyun alani opponun herseyiymis o zaman anladim güle güle kullan guzel insan..
Mesajlar birleştirildi:
Cok sevindim kardesim çünkü bende büyük sıkıntılar yasadim o oyun alani opponun herseyiymis o zaman anladim güle güle kullan guzel insan..
Efendim kisisel e-postanizi paylasmamaniz ricamizdirUsta bize de atar mısın ramazan.5991@hotmail.com