Elif hanıma sorabilirsiniz kardas çünkü yönetici ne derse ben onu yapıyorum burada yöneticiden onay çıkarsa neden olmasinUsta bize de atar mısın ramazan.5991@hotmail.com
Efendim atabilirsiniz ama bu son olsun guvenlik sebebleriyle E-posta paylasmiyalim tanimadigimiz kisilereElif hanıma sorabilirsiniz kardas çünkü yönetici ne derse ben onu yapıyorum burada yöneticiden onay çıkarsa neden olmasin
Biz o sorunu çözmek üzereyiz şuan ismet bey biliyor konuyu.Efendim atabilirsiniz ama bu son olsun guvenlik sebebleriyle E-posta paylasmiyalim tanimadigimiz kisilere
Ha anladim pardonBiz o sorunu çözmek üzereyiz şuan ismet bey biliyor konuyu.
Evet kardeşim yöneticiler ile birlikte karar aldık ve ben gerekeni yaptım ilerleyen zamanlarda bir hal caresini bulup yoluna koydukları zaman sizlerlede paylacaklar birazcik sabir istiyoruz siz değerli kardeşlerimizdenBiz o sorunu çözmek üzereyiz şuan ismet bey biliyor konuyu.
Bankada atarmisinYolla kardesim buyuk zevklen atarim hemde çünkü çok sıkıntıya girmistim bende oyun alani yüzünden
Yöneticiler ilgileniyor artık kardaşBankada atarmisin
Çözdüm arkadaşlar hemde çok basit Bi şekilde oppo silinen uygulamaları kurtarma kısmı var yazdığım şekilde adımları takip edip yükleyebilirsiniz AYARLAR > UYGULAMA YÖNETİMİ > KALDIRILMIŞ SİSTEM UYGULAMALARINI KURTAR. seçeneğine tıkladıktan sonra yükleyebilirsinizİyi günler opponun kendine ait oyun alanı ayarlar kısmından komple silindi bunu nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun ?
Bana da atabilirmisiniz APK dosyası sevgiveask_67@hotmail.com şimdiden teşekkürlerYolla kardesim buyuk zevklen atarim hemde çünkü çok sıkıntıya girmistim bende oyun alani yüzünden