Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Tamamen telefon ile alakalı C.23 sürümündede aynı sorun var. Tarayıcılarda FPS(Frame Per Second) düşmesi var çoğu kişi bu sorundan yakınıyor.
Evet avyıp yavaşlama donma var duraklıyor bazen nasıl olacak böyle sinir oldum güncelleme gelmese daha iyimiydi ne:confused:

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Telefonunuz uzun süredir açıksa kapatıp açın.
Evet onu denemeyı düşünüyorum, bırde çabuk açılsa, açılırken kapı arasından ışık süzülüyor ve bir anda açılıyor sanırsın arkada telefon üretiyorlar o kadar bekliyor
Mesajlar birleştirildi:

Kapatıp açtım bakalım donmalar devam edecek mi

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Evet onu denemeyı düşünüyorum, bırde çabuk açılsa, açılırken kapı arasından ışık süzülüyor ve bir anda açılıyor sanırsın arkada telefon üretiyorlar o kadar bekliyor
Mesajlar birleştirildi:

Kapatıp açtım bakalım donmalar devam edecek mi
Bazen kısa süreli kullanımda dediğiniz donmalar olmuyor. Uzun süreli kullanımlarda belli oluyor.

kaanmtlr

Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar Oppo Türkiye'ye Reno2 Z telefonuma hala güncelleme almadığımı yazmam üzerine aldığım cevap. Daha uzun bir süre bekletecekler bizi gibi gözüküyor.
IMG_20200630_184713.jpg

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Cihaz
Reno 5
Batarya performansından da çokça memnun kaldım, bu süreye ortalama 30-35 dakika oyunda dahil, yaklaşık 1 veya 1.30 saat bi artış sağlıyor
Screenshot_2020-06-30-18-47-39-23.jpg

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Şimdiye kadar Oppo Türkiye'ye itibar etmedik. Temmuz ayına sarkacağı kesin ama ağustos ve eylül saçma. Önemsemeye gerek yok bence.
Kardeşim ben beklerim Ağustos da olsa şaşırmam Oppo Türkiye ye itibar etmiyoruz da onlara bunu veren de OPPO sonuçta. Ben şahsen beklerim neden Ağustos Eylül olmasın..

W

wittroc

Guest
Kardeşim ben beklerim Ağustos da olsa şaşırmam Oppo Türkiye ye itibar etmiyoruz da onlara bunu veren de OPPO sonuçta. Ben şahsen beklerim neden Ağustos Eylül olmasın..
Global Oppo tarihi açıkladığında Türkiye hesapları "3. çeyrekte gelecek" diye ortalıkta dolaşıyordu. Güncelleme dağıtan ve sosyal medya hesabını yöneten ekip tamamen farklı. O yüzden itibar etmemize gerek yok. Temmuz ayı içerisinde güncelleme devam edecektir ama ağustosa sarkacağını hiç sanmam.

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Global Oppo tarihi açıkladığında Türkiye hesapları "3. çeyrekte gelecek" diye ortalıkta dolaşıyordu. Güncelleme dağıtan ve sosyal medya hesabını yöneten ekip tamamen farklı. O yüzden itibar etmemize gerek yok. Temmuz ayı içerisinde güncelleme devam edecektir ama ağustosa sarkacağını hiç sanmam.
Ne güzel belki iyi çocuklar olursak Temmuz 31 de biz bile ColorOS 7 ve Android 10 güncellemesini alabiliriz!...