Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Ekli dosyayı görüntüle 841
Hepimize hayırlı uğurlu olsun hasret sona erdi.
Hayırlı olsun, güncelleme aldıktan sonra donmalar oldu mu be
Mesajlar birleştirildi:

Aynen olmuyo bu forumdan bi arkadaş yapmış link yollarım demişti özelden yazın dedi yazdım bakalım dönerse sizede gönderirim
Hayırlı olsun, güncelleme aldıktan sonra donmalar yaşadınız mı ,özellikle belli aralıklarla ve forumda özellikle aşırı oluyor hatta yazı bile yazamiyorum , sizde böyle gelişme oldumu aldığı buzdan bu yana
Mesajlar birleştirildi:

Aldığınızda bu yana demek istedim ,:)

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
İlk başlarda olmuyor ama sonraları başlıyor

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Bende niye oluyor, bugün yine oldu, hatta telefon u kapatıp açtım yine, dün kapatıp açmiştım daha.
Mesajlar birleştirildi:

Kapatıp açınca düzeliyor, hergün böyle olacak galiba kapat aç.

Son düzenleme:

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno Z
Arkadaşlar ben az önce sattım telefonu :) Gerçekten ayrılmak kolay olmadı çoğu konuda çok beğendiğim bir cihazdı ama şu güncelleme konusunda Oppo'nun bizle dalga geçmesini hazmedemedim. Dipnot halen güncelleme gelmemişti :) Artık satın alan arkadaş bikaç ay içinde gelirse kullanır bana kısmet olmadı. Şimdi telefon bakıyorum halen bir aklım güncelleme almış bir oppo reno 2z al diyor ama bir yanım da miui daha eğlenceli xiaomi al diyor. Herneyse bir oppo cihazım olmasa da artık yinede forumda olmaya devam edicem buradaki ortam güzeldi.

Limec

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Screenshot_2020-07-01-17-49-38-72.png

Oppo ile konuştum kök hücreye zarar vermediği sürece garanti dışı kalmaz dedi. Güncelleme içinde arkadaşın dediği gibi 3 ayrı etapta güncelleme yollanacak dedi ilk etap Haziran sonuydu, sonra Temmuz, sonra da Ağustos olacak dedi. Bu saçmalığın sebebi ne dediğimde bana biz beta süreçlerine diğer firmalar gibi çok üye kabul etmiyoruz ve etaplar şeklinde beta süreci yönetiyoruz dedi. Bu sebepten dolayıda ilk ana sürümleri etaplar şeklinde yollayıp hata çıkması sonucun da diğer kullanıcılara da yollanacak 2. etabın hata düzeltilmesi yapılarak yollandığını belirtti. Hint Romu nunda ne sorunu olur dediğimde örneğin Türkiye'de 4.5 G de biz 800 bandınıda destekliyoruz ancak Hint Romunda 1200 bandını destekliyoruz dedi. Ancak eğer iyi bir çeken yerdeyseniz 1200 band zaten TR de de kullanılıyor. Şahsen zaten ben 3G kullandığım için bunu pek önemsemedim. Tercih size kalmış ancak garantiyi sorun etmeyin eğer düşünceniz o ise ama genede kök hücre sıkıntısı olur ise yüklenme sırasında Oppo garanti vermemektedir.

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 937
Oppo ile konuştum kök hücreye zarar vermediği sürece garanti dışı kalmaz dedi. Güncelleme içinde arkadaşın dediği gibi 3 ayrı etapta güncelleme yollanacak dedi ilk etap Haziran sonuydu, sonra Temmuz, sonra da Ağustos olacak dedi. Bu saçmalığın sebebi ne dediğimde bana biz beta süreçlerine diğer firmalar gibi çok üye kabul etmiyoruz ve etaplar şeklinde beta süreci yönetiyoruz dedi. Bu sebepten dolayıda ilk ana sürümleri etaplar şeklinde yollayıp hata çıkması sonucun da diğer kullanıcılara da yollanacak 2. etabın hata düzeltilmesi yapılarak yollandığını belirtti. Hint Romu nunda ne sorunu olur dediğimde örneğin Türkiye'de 4.5 G de biz 800 bandınıda destekliyoruz ancak Hint Romunda 1200 bandını destekliyoruz dedi. Ancak eğer iyi bir çeken yerdeyseniz 1200 band zaten TR de de kullanılıyor. Şahsen zaten ben 3G kullandığım için bunu pek önemsemedim. Tercih size kalmış ancak garantiyi sorun etmeyin eğer düşünceniz o ise ama genede kök hücre sıkıntısı olur ise yüklenme sırasında Oppo garanti vermemektedir.
Bunu sevdim :) Beklemenin bir manası yok gibi. Artık sıkıcı bir durum almaya başladı. Ben bunu başında söylemiştim telefonlarımız iki sürümüde destekliyor diye.