Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

Ugrclk25

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Yaa milleti böyle bekletmek çok saçma arkadaş o zaman bize niye verdi güncelleme yi aynı telefon bu nasıl saçma bir iştir çıkılmaz dongüdür anlamadım gitti

strong_46

Taze Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
:) bazen internet tarayıcısından ınstagramdan atıyo kendini acaba dedim bundan dolayı mı diye yoksa benimde sıkıntım yok güvenlik yamaları hindistan romunda da yokmu ve önemi nedir
var tabiki ancak bildigim kadariyla her ulkenin guvenlik sistemi farkli örn banka guvenlik sistemleri yada virus gibi cesitli solucan yazilimlar icingelistirmeler o ulkelerin standartlarina gore diye biliyorum sonuc olarak her sistemin farkli bir guvenligi mevcut bakalim bi yazilim var opponun sitesinde ama sanirim bekledigimiz degil indirdim denedim olmadi cunki hayirlisi bakalim

Zuzu

Saygıdeğer Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
var tabiki ancak bildigim kadariyla her ulkenin guvenlik sistemi farkli örn banka guvenlik sistemleri yada virus gibi cesitli solucan yazilimlar icingelistirmeler o ulkelerin standartlarina gore diye biliyorum sonuc olarak her sistemin farkli bir guvenligi mevcut bakalim bi yazilim var opponun sitesinde ama sanirim bekledigimiz degil indirdim denedim olmadi cunki hayirlisi bakalim
Aynen olmuyo bu forumdan bi arkadaş yapmış link yollarım demişti özelden yazın dedi yazdım bakalım dönerse sizede gönderirim

sahmerdan72

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
oppo müşteri hizmetleri ile görüştüm. reno2z için güncelleme haziran, temmuz ve ağustos aylarında 3 dönemde verilecekmiş. her dönem arasında 20-25 gün olacakmış. yani buda ikinci güncelleme 25 gün sonra geleceğini gösteriyor sanırım ikinci dönemi temmuz sonuna doğru verecekler. son dönemi de ağustos ortasında boşuna güncellemeye bakmayınız bildirim gelecekmiş. oppo müşteri hizmetleri :08504336776