- Cihaz
- Reno 2Z
Yarına kadar gelir bence
Şu umut bende olsa Elon Musk kadar zengin olabilirdim..Yarına kadar gelir bence
Zaten Oppo Türkiye'ye kaldıysak güncelleme hayal olduŞimdiye kadar Oppo Türkiye'ye itibar etmedik. Temmuz ayına sarkacağı kesin ama ağustos ve eylül saçma. Önemsemeye gerek yok bence.
Hocam bana geldi amaç sizi ümitlendirmek "dobarlan bıragma gendini"Şu umut bende olsa Elon Musk kadar zengin olabilirdim..
Ha ondan ümit vaaaaar ben de diyorum bunda nasıl ümit var ....Hocam bana geldi amaç sizi ümitlendirmek "dobarlan bıragma gendini"
var tabiki ancak bildigim kadariyla her ulkenin guvenlik sistemi farkli örn banka guvenlik sistemleri yada virus gibi cesitli solucan yazilimlar icingelistirmeler o ulkelerin standartlarina gore diye biliyorum sonuc olarak her sistemin farkli bir guvenligi mevcut bakalim bi yazilim var opponun sitesinde ama sanirim bekledigimiz degil indirdim denedim olmadi cunki hayirlisi bakalimbazen internet tarayıcısından ınstagramdan atıyo kendini acaba dedim bundan dolayı mı diye yoksa benimde sıkıntım yok güvenlik yamaları hindistan romunda da yokmu ve önemi nedir
Aynen olmuyo bu forumdan bi arkadaş yapmış link yollarım demişti özelden yazın dedi yazdım bakalım dönerse sizede gönderirimvar tabiki ancak bildigim kadariyla her ulkenin guvenlik sistemi farkli örn banka guvenlik sistemleri yada virus gibi cesitli solucan yazilimlar icingelistirmeler o ulkelerin standartlarina gore diye biliyorum sonuc olarak her sistemin farkli bir guvenligi mevcut bakalim bi yazilim var opponun sitesinde ama sanirim bekledigimiz degil indirdim denedim olmadi cunki hayirlisi bakalim