- Cihaz
- A91
Teşekkür ederimWipe data sonrası format data atılıyor.
Mesajlar birleştirildi:
Aynı sorun bende de vardı.Telefonu kapatıp açtım .Düzeldi.Dün gece itibariyle bende problemi yaşamaya başladım. Konum simgesi sürekli gözüküyor. Normalde bu durum arka planda bi uygulamanın konum kullandığını gösteriyor diye biliyorum. Ama konum ayarlardan kapalıyken bile gitmiyor. Güncellemeyle gelen bir hata sanırım.
Rica ederimTeşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:
Teşekkür ederim
Ben güncelleme almadım bahsettigin olayı bugün bende yaşadımDün gece itibariyle bende problemi yaşamaya başladım. Konum simgesi sürekli gözüküyor. Normalde bu durum arka planda bi uygulamanın konum kullandığını gösteriyor diye biliyorum. Ama konum ayarlardan kapalıyken bile gitmiyor. Güncellemeyle gelen bir hata sanırım.
Tabii ki... Ne zaman isterseniz.Bir ara tâbi bize de güncelleme gelirse sizden ayrıntılı yani mümkünse tane tane alabilirmiyim bu uygulamayı.. çünkü bir ara hard reset atmaya çalıştım beni başka yerlere yönlendirdi
İsterseniz @okito bey şimdi buraya yazın ayrıntılı diğer arkadaşlara da ve ilgilenenlere not düşülmüş olur ne dersiniz.?Tabii ki... Ne zaman isterseniz.
Size cevap yazdım bir önceki yazınızda.bana güncelleme gelmedi, coloros 7.1 android 10 dayım hala =)
dağıtım bana gelmemiş, sorunlar varsa ben şanslıyım sanırım.Size cevap yazdım bir önceki yazınızda.
Yine yazayım;
Dağıtım 9 ve 10 haziran gibi yapıldı ama sonradında sorunlar sebebiyle sanırım geri çekildi sorunlar giderilince ColorOS11 reno2z ye tekrar dağıtılacaktır.
Bazı alanlar memnun sorun yaşamamış bazıları sorun yaşamış .mesela bende sorun yok gayet iyi.dağıtım bana gelmemiş, sorunlar varsa ben şanslıyım sanırım.