Yazımda dikkat ederseniz "Tüm gün" açık olmasına rağmen dedimSeçeneklerden "Enerji Tasarrufu"nu Tüm Gün olarak değiştirin.
Yazımda dikkat ederseniz "Tüm gün" açık olmasına rağmen dedimSeçeneklerden "Enerji Tasarrufu"nu Tüm Gün olarak değiştirin.
Saati analog yapmak mümkün mü pekiSeçeneklerden "Enerji Tasarrufu"nu Tüm Gün olarak değiştirin.
Widget indiriek mümkün ama çoğuda google pilayda reklamlı reklamsız bulabilirseniz deneyin derim yada kilit ekranına tema desteği ile analog göstren temaları deneyeblirsniz.Saati analog yapmak mümkün mü peki
Ekteki resim gibi diyorsanız evet mümkün, kendi uygulamasında varSaati analog yapmak mümkün mü peki
11 le gelmiş olabilir mi. ayarını bulamadım da..Ekteki resim gibi diyorsanız evet mümkün, kendi uygulamasında var
Ekli dosyayı görüntüle 3306
"Her zaman açık ekran" içinde bir çok seçenek var11 le gelmiş olabilir mi. ayarını bulamadım da..
Mümkün, seçenekler içinde var.Saati analog yapmak mümkün mü peki
Kusura bakmayın doğru okumamışım. Bende böyle bir problem yok. Belki cihazı fabrika verilerine sıfırlayarak giderilecek bir problemdir. Ama pire için yorgan yakmak olur mu sizin kararınız.Yazımda dikkat ederseniz "Tüm gün" açık olmasına rağmen dedim
Ekli dosyayı görüntüle 3305
Kusura bakmayın doğru okumamışım. Bende böyle bir problem yok. Belki cihazı fabrika verilerine sıfırlayarak giderilecek bir problemdir. Ama pire için yorgan yakmak olur mu sizin kararınız.Yazımda dikkat ederseniz "Tüm gün" açık olmasına rağmen dedim
Ekli dosyayı görüntüle 3305
Sizde olabilir bende yok a91 benim"Her zaman açık ekran" içinde bir çok seçenek var
Sadece analog saat değil