- Cihaz
- Reno 2Z
umarım ben de sorunsuz şekilde alırım. oppo beni unutmasın da =)Bazı alanlar memnun sorun yaşamamış bazıları sorun yaşamış .mesela bende sorun yok gayet iyi.
umarım ben de sorunsuz şekilde alırım. oppo beni unutmasın da =)Bazı alanlar memnun sorun yaşamamış bazıları sorun yaşamış .mesela bende sorun yok gayet iyi.
Umarım, unutmaz emin olun unutursa söyleriz burada @taylanozgur bey var diyeumarım ben de sorunsuz şekilde alırım. oppo beni unutmasın da =)
teşekkür ederim ilgi alakanız için =)Umarım, unutmaz emin olun unutursa söyleriz burada @taylanozgur bey var diye
Rica ederimteşekkür ederim ilgi alakanız için =)
Çalışmıyor çok hata var çok hele sarz sikintisi aman yarabbim sanki 2000 gücü var ya 4000 gücü olan sarz 2000 inmiş gibiBaloncuk olayı sizde çalışıyor mu dikkat ettiniz mi ? acaba
Ne kadar gidiyor şarj.Çalışmıyor çok hata var çok hele sarz sikintisi aman yarabbim sanki 2000 gücü var ya 4000 gücü olan sarz 2000 inmiş gibi
Teşekkür ederimTabii ki... Ne zaman isterseniz.
Bir günü geçen sarz akşam üstü 22leri buluyorNe kadar gidiyor şarj.
Seçeneklerden "Enerji Tasarrufu"nu Tüm Gün olarak değiştirin.Sorunmudur yoksa bile isteyemi öyle oldu bilmiyorum
"Her Zaman Açık Ekran" sürekli açık 24 saat kullanırım, önceki coloros 7 de saat hiç kapanmazdı
ancak bu coloros 11 de "Tüm gün" dememe rağmen, gece arada bir telefonun saatine bakarım
baktığımda saatin olmadığını ve telefona dokunduğumda veya kaldırdığımda saatin belirmesini görüyorum..
sizde böylemi ?