- Cihaz
- Reno 2Z
Güncel ve stabil yenilikler eklenmiştir sorun varsa düzeltilmiştir.8.0 aradaki fark ne acaba? Bir degisiklik var mi?
Güncel ve stabil yenilikler eklenmiştir sorun varsa düzeltilmiştir.8.0 aradaki fark ne acaba? Bir degisiklik var mi?
8.0 yuklemistim sonra uygulamalardan guncellemeleri silip 8.5 kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.Güncel ve stabil yenilikler eklenmiştir sorun varsa düzeltilmiştir.
Rica ederim8.0 yuklemistim sonra uygulamalardan guncellemeleri silip 8.5 kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
Yinede indir yapınız .Merhaba;
Ekteki ekranda kalıyor devam edemiyorum yükleme yaptırmıyor APK aktif değil.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor destek verirseniz sevinirim Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 4809
Ilginç Google drive da bende benzer problemi yaşıyorum. Yinede indir aktif olmuyorMerhaba;
Ekteki ekranda kalıyor devam edemiyorum yükleme yaptırmıyor APK aktif değil.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor destek verirseniz sevinirim Teşekkürler
Yaptım o şekilde de ama maalesef sonuç alamıyorumYinede indir yapınız .
Play store den temanın güncellemelerini kaldır deyip yeniden 8.0 yükleyiniz
Aynen öyle yinede indir kısmı tepkisiz ve pasif??!Ilginç Google drive da bende benzer problemi yaşıyorum. Yinede indir aktif olmuyor
Diğerinde deneyiniz driver olmayandanYaptım o şekilde de ama maalesef sonuç alamıyorum
Mesajlar birleştirildi:
Aynen öyle yinede indir kısmı tepkisiz ve pasif??!
İzin var mım acaba diğer kaynaklardan indirmeye izin verinMerhaba;