Google drive indiriyor oradan yüklemeyi deneyin Linkten indirmeye çalıştım fakat olmadı indir butonuna basıyoruz ama indirmiyor
Önce uygulamalardan eski sürümünün güncellemelerini kaldırın sonra kurun benim renk 2z ve 8.5 versiyonu yğklüUygulamayı indiriyorum ama "yüklenmedi" diyor ve yüklemiyor. Telefon Reno 2Z.
Reno 2z yazacaktımÖnce uygulamalardan eski sürümünün güncellemelerini kaldırın sonra kurun benim renk 2z ve 8.5 versiyonu yğklü
Benim şu an telefonumda herhangi bir tema uygulaması yok. Neden olmuyor anlamadım. Yüklü değil yani.Önce uygulamalardan eski sürümünün güncellemelerini kaldırın sonra kurun benim renk 2z ve 8.5 versiyonu yğklü
Mesajlar birleştirildi:
Reno 2z yazacaktım
Teşekkür ederim çözdüm.Önce uygulamalardan eski sürümünün güncellemelerini kaldırın sonra kurun benim renk 2z ve 8.5 versiyonu yğklü
Mesajlar birleştirildi:
Reno 2z yazacaktım
Elif hanım, şunu fark ettim ColorOS 12 ile Google Play'de "Uygulama cihazınızla uyumlu değildir" diyor. Buradaki yöntem ile yükledim bende teşekkürler.Merhabalar arkadaşlar;
Tema mağazı 8.0 apk aktif kullananlar play store güncelleme sonrası silindi çalışmaz hale geldi bu sorunu ortadan kaldırmak adına konuyu açtım.
@ERCAN ARICI kullanıcımızın yardımlarıyla sorun çözüldü.
Kendisine ayrıca teşekkür ederim.
İlk olarak play store den tema uygulamasının güncellemelerini kaldırınız sonrasında aşağıdaki 8.0 apk yi indirip kurunuz sonrasında sorunsuz çalıştığını göreceksiniz.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
İsteyen 8.5.0 kurabilir
Sayfa yönlendirmesinde yinede indir diyerek indiriniz kurunuz 8.0 apk için.
İyi forumlar...
Güle güle kullanın .Elif hanım, şunu fark ettim ColorOS 12 ile Google Play'de "Uygulama cihazınızla uyumlu değildir" diyor. Buradaki yöntem ile yükledim bende teşekkürler.