- Cihaz
- Reno 2
Ona da baktım izin reddi yok başka ne yapabilirim bilemedim herşeyi denedim anlayacağınız en son size yazdım zaten İzin var mım acaba diğer kaynaklardan indirmeye izin verin
Ona da baktım izin reddi yok başka ne yapabilirim bilemedim herşeyi denedim anlayacağınız en son size yazdım zaten İzin var mım acaba diğer kaynaklardan indirmeye izin verin
Diğer indirme driver olmayanı kullanınızOna da baktım izin reddi yok başka ne yapabilirim bilemedim herşeyi denedim anlayacağınız en son size yazdım zaten
O hangisi daha açık paylaşırsanız sevinirim teşekkürlerDiğer indirme driver olmayanı kullanınız
APK dosyasını paylaşırsanız sevinirim. 9.0.5 sürümünün.Ben uygulamanın 9.0.5 global sürümünü kullanıyorum. Google play store da uygulama görünmüyor. Niye böyle farklılık var anlamadım.
APK dosyasını paylaşırsanız sevinirim. 9.0.5 sürümünün.
O hangisi daha açık paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Merhaba. Bugün Google drive hesabımda dosyaları kontrol ederken, bu ekranda yine de indir butonuna basınca drive hesabıma indirdiğini farkettim. Sizde Google drive hesabınızda dosyalar bölümüne girip kontrol edin.Merhaba;
Ekteki ekranda kalıyor devam edemiyorum yükleme yaptırmıyor APK aktif değil.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor destek verirseniz sevinirim Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 4809
Evet aynen de oraya indirmiş teşekkür ederim Merhaba. Bugün Google drive hesabımda dosyaları kontrol ederken, bu ekranda yine de indir butonuna basınca drive hesabıma indirdiğini farkettim. Sizde Google drive hesabınızda dosyalar bölümüne girip kontrol edin.
Rica ederimEvet aynen de oraya indirmiş teşekkür ederim